Gil ' s Brioche pâine prăjită franceză
Gil lui Brioche pâine prăjită franceză ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Această masă de dimineață are 907 calorii, 23g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Încercați Gil ' s Brioche pâine prăjită franceză, Scorțișoară Brioche Pâine Prăjită Franceză, și Waffled Brioche Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un vas de amestecare din metal și bătătoare dintr-un mixer electric în congelator pentru a se răci. Tăiați crustele de capăt din pâinea brioșă și feliați pâinea în jumătate; tăiați din nou fiecare jumătate în jumătate (4 bucăți) și tăiați fiecare sfert în jumătate pentru a totaliza 8 bucăți de brioșă.
Puneți 2 căni de căpșuni și apa într-o cratiță la foc mediu-mare; acoperiți tigaia și aduceți la foc mic. Aburiți ușor boabele până când își eliberează sucul, aproximativ 5 minute.
Bateți 1 cană de smântână grea, extract de vanilie și zahăr pentru cofetari împreună cu mixerul electric într-un bol metalic răcit cu bătătoarele răcite până când crema formează vârfuri moi; deoparte.
Bateti ouale si restul de 1 cana de crema impreuna intr-un castron mare si puneti bucatile de paine in amestec, Lingand crema peste paine pentru a acoperi. Se lasă să stea 5 minute.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu până când este parfumat și așezați bucățile de brioșă acoperite în tigaie. Gatiti pana cand toastul francez se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Pentru a servi, așezați 2 bucăți de pâine prăjită franceză pe o farfurie, suprapunându-se ușor. Polonic fierte căpșuni și sucul lor peste pâine prăjită franceză, și de sus cu o bucată generoasă de frisca. Topiți crema cu mai multe căpșuni proaspete.