Gigantes
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Gigantes ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți per porție. O porție conține 224 de calorii, 8 g de proteine și 10 g de grăsimi. Dacă aveți sare și piper, frunze de pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gigantes plaki, Gigantes plaki și Baked Gigantes Beans.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Adauga fasolea intr-o oala cu apa rece cat sa se acopere bine. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când se înmoaie, dar nu este foarte fiert, aproximativ 50 până la 80 de minute, în funcție de fasole.
Scurgeti si puneti deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Încinge ulei de măsline la foc mediu într-un cuptor olandez.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați roșiile și lichidul lor, 2 căni de apă, miere, cuișoare, sare și piper și fierbeți ușor timp de 20 până la 30 de minute sau până când începe să se îngroașe. Se amestecă pătrunjelul și se ia de pe foc.
Puneți fasolea într-un vas rezistent la cuptor, turnați amestecul de roșii deasupra, amestecați și întindeți amestecul uniform.
Coaceți 1 1/2 până la 2 ore sau până când fasolea este moale. (Verificați vasul în timpul gătitului și, dacă este necesar, adăugați o cantitate mică de apă clocotită.) Vasul va părea crocant deasupra.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Se serveste fierbinte sau la temperatura camerei.