Ghivece cu fructe de pasiune cu stele de cocos

Ghivece cu fructe de pasiune cu stele de cocos
Ghivecele cu fructe de pasiune cu stele de nucă de cocos durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 718 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați fructele pasiunii, nuca de cocos deshidratată, făina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Panacottan De Nucă De Cocos Și Ouă De Fructe De Pasiune, Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos, și Biscuiți de nucă de cocos cu caș de fructe de pasiune.

Instrucțiuni

1
Combinați 125g zahăr cu toată smântâna într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește ușor, amestecând ocazional, până când tot zahărul s-a dizolvat, apoi se aduce la fierbere. Se fierbe cu înverșunare timp de 3 minute, amestecând pentru a preveni amestecul să clocotească peste tigaie sau să se lipească, apoi se scoate imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Bateți pulpa din 7 dintre fructele pasiunii într-un robot de bucătărie pentru a separa semințele de suc. Cerneti si amestecati acest suc in crema impreuna cu sucul de lime amestecul trebuie sa se ingroase vizibil. Se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi se toarnă în 10 vase mici sau cupe. Aranjați ceștile pe o tavă (asigurați-vă că se potrivește în frigider) și, când este rece, acoperiți întreaga tavă cu folie alimentară aveți grijă să nu o lăsați să atingă suprafața cremei. Chill timp de 3 ore pentru a seta, sau până la o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Între timp, faceți pâinea scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
5
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-un castron mare, folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca untul, făina, orezul măcinat, 50g de nucă de cocos, gălbenușurile de ou, vanilia și restul de 225g zahăr până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Rulați pe o suprafață ușor făinată și, folosind freze în formă de stea, ștampilați biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se întinde pe tăvi de copt tapetate cu pergament, se presară cu restul de nucă de cocos și zahăr, apoi se coace timp de 8-10 minute. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a servi, scoateți pulpa din ultimul fruct al pasiunii și stropiți puțin peste fiecare oală. Aranjați stelele de nucă de cocos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista