Ghirardelli Turta Tripla Cu Trufe De Ciocolata
Ghirardelli tort de trufe de ciocolată triplă de la unu la unu necesită aproximativ 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 857 calorii. 175 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, chipsuri de ciocolată semi-dulci ghirardelli, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fursecuri Triple Cu Trufe De Ciocolată, Triple Ciocolată Trufe Cheesecake Cookie-Uri, și Ghirardelli Tort De Ciocolată Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Aranjați un suport în centrul cuptorului. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 9 x 2 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
În partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă abia fierbinte, topiți chipsurile de ciocolată semi-dulci și untul, amestecând ocazional până se omogenizează. Se răcește ușor.
Între timp, într-un castron mare cu un mixer electric echipat cu atașamentul de bici, bateți ouăle și sarea la viteză medie până când se dublează în volum, aproximativ 5 minute. Îndoiți ușor ouăle bătute, o treime la un moment dat, în ciocolata topită.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Pregătiți o baie de apă pentru tort așezând tigaia pentru tort într-o tigaie mai mare și umplând tigaia mare la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu apă fierbinte, dar nu clocotită.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și este așezat în centru.
Scoateți tigaia din Baia de apă într-un suport de răcire și răciți tortul complet în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte. Pentru a scoate tortul din tigaie, înmuiați tigaia în apă caldă la jumătatea părților laterale și rulați o spatulă metalică subțire în jurul interiorului tigaiei. Inversați pe o farfurie pentru a desface și a îndepărta hârtia pergament.
Pentru a pregăti ganache, aduceți smântâna grea la foc mic într-o cratiță mică la foc mic.
Se toarnă crema încălzită peste chipsurile de ciocolată cu lapte. Se amestecă ușor până se omogenizează și se lasă să se răcească ușor. Când ganache-ul este încă cald la atingere, se toarnă deasupra tortului și se întinde cu o spatulă offset pentru a acoperi uniform (vor mai rămâne niște ganache.)
Se răcește tortul până se fixează ganache, aproximativ 30 de minute. Pentru a garnisi, radeți bara de ciocolată albă deasupra tortului.