Ghirardelli Mocha Torte Fara Faina

Ghirardelli Mocha Torte Fara Faina
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Ghirardelli mocha fără făină mocha Torte ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 435 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cafea instant liofilizată, în bucăți de 1 inch, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 53 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ghirardelli Mocha Torte Fara Faina, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Nutella Fără Făină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face torta, topiți ciocolata dulce-amăruie în vârful unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează. Pune deoparte. Se dizolvă cafeaua în apa clocotită; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare, bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr și creșteți viteza de amestecare la mare și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un alt castron mare, bateți gălbenușurile, restul de 1/3 cană de zahăr și sarea cu un mixer electric la viteză medie până la grosime, aproximativ 5 minute. Adăugați încet amestecul de ciocolată și cafeaua; bate până se omogenizează bine. Îndoiți un sfert din albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri pentru a ușura. Apoi pliați albii rămași până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți pe raftul cuptorului Central timp de 25 de minute. Opriți cuptorul și lăsați tortul înăuntru timp de 5 minute. Inversați și transferați tigăile într-o grătar (centrele vor cădea).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți hârtia cerată și răciți complet.
8
Pentru a face glazura, topiți ciocolata cu lapte în vârful unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă care abia fierbe, amestecând până se omogenizează. Se dizolvă cafeaua în apa clocotită; se adaugă dintr-o dată la ciocolată, amestecând continuu până se omogenizează. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un castron mare, bateți crema la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor amestecul de ciocolată în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Pentru a asambla torte, nivelați partea superioară a fiecărui strat tăind marginile ridicate cu un cuțit lung zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
11
Așezați un strat pe o farfurie de servire.
12
Întindeți stratul cu 1 cană de frișcă de ciocolată. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortei cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Presărați blatul cu așchii de ciocolată dulce-amărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista