Ghirardelli Fursecuri Cu Ciocolată Dublă Finală De La Euro

Ghirardelli Fursecuri Cu Ciocolată Dublă Finală De La Euro
Ghirardelli fursecuri cu ciocolată dublă de ultimă oră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, chipsuri de ciocolată dulce-amărui de cacao, chipsuri de ciocolată semi-dulci ghirardelli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Final Dublu Cookie-Uri De Ciocolată, Final Dublu Cookie-Uri De Ciocolată, și Ghirardelli Dublu Ciocolată Milkshake Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Topiți chipsurile de ciocolată dulce-amărui și untul în vârful unui cazan dublu sau într-un vas rezistent la căldură peste apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată DulceChipsuri De Ciocolată Dulce
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
2
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul cu un mixer electric până se îngroașă; se amestecă amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați împreună făina și praful de copt; se amestecă în amestecul de ciocolată. Se amestecă ușor chipsurile de ciocolată și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
CiocolataCiocolata
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Folosind o foaie de folie de plastic, formați aluatul în două bușteni, fiecare cu diametrul de 2 inci și lungimea de aproximativ 8 inci. Deoarece aluatul va fi destul de moale, Folosiți folia de plastic pentru a ține aluatul în formă de bușteni. Înfășurați bine; la frigider cel puțin 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o foaie de biscuiți sau o linie cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Desfaceți aluatul. Cu un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în felii de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Așezați feliile la o distanță de 1 1/2 inci pe foaia de prăjituri pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți timp de 12 până la 14 minute, până când se formează o crustă strălucitoare deasupra prăjiturilor, dar interiorul este încă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească pe foaia de prăjituri. Apoi scoateți din foaia de cookie cu o spatulă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la o săptămână.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista