Ghirardelli Clasic De Ciocolata Alba Creme Brulee

Reteta Ghirardelli clasic de ciocolata alba Creme Brulee este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 681 calorii, 8g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, extractul de vanilan, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. 122 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Alba Cr Brulee, și Ciocolata alba CR oktime br oktime oktime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou cu 1/3 cană de zahăr până se omogenizează.
Într-o cratiță medie, aduceți crema la foc mic la foc mediu-mare.
Adăugați ciocolata albă. Opriți focul și bateți până când ciocolata albă este topită.
Adăugați 2 linguri de amestec de ciocolată albă în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând continuu pentru a preveni amestecarea ouălor.
Adăugați amestecul de ciocolată albă rămas în amestecul de gălbenușuri de ou.
Bateti pana se omogenizeaza.
Se toarnă în patru căni ramekins sau cremă de 6 inci.
Așezați cupele într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Adăugați suficientă apă fierbinte, astfel încât cupele să stea în 1 până la 1 1/2 inci de apă.
Coaceți aproximativ 45 de minute, până când este setat. Se lasă să se răcească, apoi se dau la frigider cremele până se răcesc. Înainte de servire, presărați vârfurile fiecărui ramekin cu 1 linguriță de zahăr și puneți-le sub broiler până se caramelizează, 3 până la 4 minute. Rechill în frigider timp de 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux.
![Deep ruby-violet în culoare, nasul se deschide la un ecran fantastic de zmeură neagră și fructuoasă prune cald, cu accente de piele cimbru, frunze de tutun, ienibahar, cedru, și violet zdrobit. Palatul este larg, cu caracter de fructe negre, care se îmbină perfect într-o cutie de condimente persistentă și indicii proaspete din plante. Lungă și bine construită, aceasta este o sticlă excelentă de Bordeaux pentru băut devreme. Amestec: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon]()
Deep ruby-violet în culoare, nasul se deschide la un ecran fantastic de zmeură neagră și fructuoasă prune cald, cu accente de piele cimbru, frunze de tutun, ienibahar, cedru, și violet zdrobit. Palatul este larg, cu caracter de fructe negre, care se îmbină perfect într-o cutie de condimente persistentă și indicii proaspete din plante. Lungă și bine construită, aceasta este o sticlă excelentă de Bordeaux pentru băut devreme. Amestec: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon
Deep ruby-purple in color, the nose opens to a fantastic display of black raspberry and warm plum fruitiness, with accents of savory leather, tobacco leaf, allspice, cedar, and crushed violet. The palate is broad with black fruit character that melds seamlessly into lingering spice box and fresh herbal hints. Long and well-constructed, this is a great bottle of Bordeaux for early drinking. Blend: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon