Ghirardelli Caramele Sarate De Ciocolata Cu Ciocolata

Ghirardelli Caramele Sarate De Ciocolata Cu Ciocolata
Caramelul cu sare de ciocolată Ghirardelli este necesar aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1037 calorii, 9g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caramel Sărat Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Crăciun Crack aka ciocolata Saltine caramele, și Toffee cu sare de ciocolată (alias Crack de Crăciun).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de jumătate de foaie căptușită cu hârtie pergament, întindeți biscuiții de sare, cu sarea în jos, într-un singur strat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-o oală de sos de dimensiuni medii, combinați zahărul, untul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se pune la foc mediu până se topește untul, amestecând continuu. Creșteți la foc mare și gătiți până când amestecul înregistrează 350 de grade F pe un termometru cu bomboane, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Se ia de pe foc și se toarnă cu grijă amestecul peste săruri, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
5
Lăsați să stea câteva minute și apoi presărați ciocolată peste caramel. Odată ce ciocolata se topește, se întinde într-un strat uniform peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
CarameleCaramele
6
Presărați migdale feliate deasupra. Congelați până se instalează ciocolata. Odată ce ciocolata este setată, rupeți-o în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista