Ghirardelli Caramele Sarate De Ciocolata Cu Ciocolata
Caramelul cu sare de ciocolată Ghirardelli este necesar aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1037 calorii, 9g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caramel Sărat Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Crăciun Crack aka ciocolata Saltine caramele, și Toffee cu sare de ciocolată (alias Crack de Crăciun).
Instrucțiuni
Într-o tigaie de jumătate de foaie căptușită cu hârtie pergament, întindeți biscuiții de sare, cu sarea în jos, într-un singur strat. Pune deoparte.
Într-o oală de sos de dimensiuni medii, combinați zahărul, untul și siropul de porumb.
Se pune la foc mediu până se topește untul, amestecând continuu. Creșteți la foc mare și gătiți până când amestecul înregistrează 350 de grade F pe un termometru cu bomboane, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se toarnă cu grijă amestecul peste săruri, răspândindu-se uniform.
Lăsați să stea câteva minute și apoi presărați ciocolată peste caramel. Odată ce ciocolata se topește, se întinde într-un strat uniform peste caramel.
Presărați migdale feliate deasupra. Congelați până se instalează ciocolata. Odată ce ciocolata este setată, rupeți-o în bucăți.