Ghindă prăjită, Butternut și supă de mere

Ghindă prăjită, Butternut și supă de mere
Ghindă prăjită, Butternut și supă de mere ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 267 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți mere Granny smith, cidru de mere, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 42%. Încercați Supă De Mere Prăjită Cu Butternut, Suc De Fructe De Nucă Prăjită-Supă De Mere, și Suc de fructe de nucă prăjită și supă de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Amestecați untul, zahărul brun și mierea împreună într-un bol. Puneți aproximativ 1/6 din amestecul de unt în cavitățile fiecăreia dintre jumătățile de dovlecei de butternut și jumătățile de dovlecei de ghindă. Aranjați jumătățile de dovlecei în vase mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Acorn SquashAcorn Squash
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Prăjiți dovlecelul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute. Aranjați merele în jurul jumătăților de dovlecei și continuați să coaceți până când carnea este ușor detașabilă cu o lingură, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Când adăugați merele la cuptor, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mic; adăugați ceapa și cimbru. Gatiti ceapa, amestecand frecvent, pana se caramelizeaza complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Scoateți dovleceii prăjiți într-o oală mare; adăugați mere și ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă bulion de legume, cidru de mere și apă în oală; se aduce la fierbere și se îndepărtează de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Cidru De MereCidru De Mere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Reîncălziți înainte de servire, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista