Ghimbir-pui fiert în apă și bulion
Ginger - pui fiert în apă și bulion este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 20 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir dezosat, de un sfert, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Fiert Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir, Pește fiert cu ghimbir și bulion de susan, și Flounder fiert în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc.
Instrucțiuni
Aduceți 3 conserve de bulion la fiert într-o oală cu ghimbir și usturoi.
Adăugați puiul, acoperiți și îndepărtați-l de pe foc.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când puiul este gătit, 15 minute.
Folosind o lingură pliată, transferați puiul într-un bol de servire.
Adăugați restul de 1 cutie de bulion în oală și aduceți la fierbere.
Serviți bulionul și puiul în boluri separate.
Faceți înainte: până la 1 zi. Aduceți tot bulionul la fiert cu pui, apoi îndepărtați puiul și răciți separat de bulion.