Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somon la grătar de ghimbir - Teriyaki cu Salsa de miere-Mango ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de teriyaki baste și glazură, suc de lămâie, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango, Somon de Lime de miere la grătar cu Salsa de avocado de Mango, și Somon La Grătar Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mic de sticlă sau plastic, amestecați coaja de tei, sucul de lămâie, mierea și sosul de piper.
Adăugați mango și ceapă; aruncă. Capac; frigider 1 oră.
În sticlă superficială sau vas de plastic, amestecați glazura teriyaki și gingerroot.
Adăugați somon, întorcând pielea în sus.
Lăsați să stea 15 minute.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu grijă uleiul vegetal pe grătar.
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 2 minute. Rândul său, somon. Acoperiți grătarul; gatiti cu 5 pana la 10 minute mai mult sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.