Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somon la grătar de ghimbir - Teriyaki cu Salsa de miere-Mango ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de teriyaki baste și glazură, suc de lămâie, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango, Somon de Lime de miere la grătar cu Salsa de avocado de Mango, și Somon La Grătar Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mic de sticlă sau plastic, amestecați coaja de tei, sucul de lămâie, mierea și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Avocado Hass Ușor Piure
Coaja De Tei
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați mango și ceapă; aruncă. Capac; frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
În sticlă superficială sau vas de plastic, amestecați glazura teriyaki și gingerroot.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu grijă uleiul vegetal pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 2 minute. Rândul său, somon. Acoperiți grătarul; gatiti cu 5 pana la 10 minute mai mult sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.