Ghimbir Condimentat Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marocan Gingersnaps condimentat. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Dacă aveți la îndemână amestec de condimente marocane ras el hanout, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Condimentați Marocani, Pui Condimentat Marocan, și Pui condimentat marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de foi de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, 2 1/2 lingurițe din amestecul de condimente marocane și sarea până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți zahărul brun, uleiul de cocos, melasa și oul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de făină.
Într-un castron mic, amestecați zahărul granulat și restul de 1/2 linguriță amestec de condimente marocane. Formați aluatul cu linguri în bile; se rulează în amestec de zahăr.
Așezați bile la o distanță de 3 inci pe foile de prăjituri.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.