Ghimbir-cireș-pere crocant cu Topping de fulgi de ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ghimbir-cireșe-pere crocante cu Topping de fulgi de ovăz. O porție conține 456 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci, unt, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ghimbir Mere Pere Clare Coapte Fulgi De Ovăz, Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz, și Pear Crisp cu topping Amaretti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați numai fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Într-un castron mare, puneți amestecul de prăjituri.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele au dimensiunea mazării.
Scoateți 1 cană de amestec de firimituri într-un castron mic; se amestecă nucile. Puneți deoparte pentru topping. Apăsați amestecul de firimituri rămas în fundul vasului.
Într-un alt castron mare, aruncați pere, cireșe, zahăr brun și ghimbir; lingură peste crustă.
Presărați amestecul rezervat de firimituri / nuci peste fructe.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când toppingul este maro auriu și marginile sunt bulbucate. Se răcește aproximativ 20 de minute.