Ginger Caramel Apple Galette ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 234 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Serious Eats are 45 de fani. Mergeți la magazin și ridicați caramele, smântână grea, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caramel-Mere Galette, Mere Caramel și Brie Galette, și Ciocolată Și Caramel Plăcintă Cu Mere Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, 1 lingură de zahăr și sarea pe o suprafață de lucru curată, uscată și rece. Cu o racletă de bancă, tăiați în unt până când are dimensiunea mazării mici.Alternativ, combinați făina, zahărul și sarea în vasul robotului de bucătărie și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Formați un puț în centrul amestecului de făină și turnați oul bătut și 1 lingură de apă cu gheață. Lucrând rapid, folosiți răzuitorul de bancă pentru a combina ingredientele. Dacă amestecul pare foarte uscat și sfărâmicios, adăugați apă cu gheață, câte 1 linguriță, până când amestecul este coeziv, dar nu prea umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
5
Aduceți aluatul împreună cu mâinile ușor făinoase. Ciupiți bucățile de aluat de mărimea lămâii și, lucrând rapid, cu călcâiul mâinii întindeți-vă pe suprafața de lucru pentru a asigura o distribuție uniformă a untului. Adunați aluatul împreună într-un disc. Înfășurați cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Curățați și uscați contorul.
7
Tăiați două foi de hârtie pergament, aproximativ 20 - cu 15 inci fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Așezați aluatul între foile de pergament și rulați într-un cerc de aproximativ 16 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Transferați aluatul pe o foaie mare de copt—dacă marginile atârnă, pliați-le ușor. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Pentru umplere și asamblare: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Odată ce aluatul s-a răcit, aruncați merele cu 3 linguri de unt, zahăr brun, coajă de lămâie, suc de lămâie, caramele, ghimbir și sare. Aranjați amestecul de mere pe aluat, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți aluatul peste umplutură (dacă aluatul este încă prea ferm, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute până când este flexibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Periați umplutura de mere expusă cu restul de 1 lingură de unt topit. Bateți gălbenușul de ou și smântâna împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Periați amestecul peste marginile aluatului și presărați zahărul rămas de lingură peste toată crusta și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
14
Coaceți până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede, 45 până la 60 de minute. Folosind pergament, glisați galette pe raftul de răcire și răciți până când este cald sau la temperatura camerei, 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat