Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar

Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de canolan, fileuri de biban chilian, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bas la grătar cu roșii cu unt, Biban de mare la grătar cu roșii prăjite și sparanghel, și Roșii cu ghimbir, lămâie și Chile.
Instrucțiuni
Într-un mortar, combinați ghimbirul, ardeii iute și un vârf de sare și lăsați-l într-o pastă. Se amestecă 2 linguri de ulei și se transferă într-un castron mic.
Așezați peștele pe o suprafață de lucru, cu pielea în jos. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 3 tăieturi lungi și superficiale peste Bob în fiecare file. Frecați peștele peste tot cu jumătate din pasta de ghimbir-chile, lucrând o parte din el în bare.
Transferați peștele într-un platou, acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră sau peste noapte. Puneți la frigider pasta rămasă de ghimbir-chile.
Aranjați feliile de roșii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt; uscați blaturile. Periați ușor o tigaie antiaderentă cu ulei și puneți-o la foc moderat. Condimentați peștele cu sare și adăugați-l în tigaie, cu pielea în sus. Grătiți peștele la foc moderat până când este auriu și crocant pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele, reduceți focul la moderat și gătiți până când peștele este gătit și carnea începe să se descuameze, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Transferați peștele într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Ștergeți tigaia pentru grătar.
Ungeți roșiile cu pasta rămasă de ghimbir-chile, condimentați cu sare și gătiți în tigaia la grătar la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviți peștele cu roșiile și pene de tei.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare are o mușcătură de ghimbir-chile potrivită cel mai bine cu o tartă Bordeaux Blanc pe bază de Sauvignon Blanc, cum ar fi capota Chteau din 1998 Entre-Deux-Mers.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.