Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar

Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar
Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de canolan, fileuri de biban chilian, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bas la grătar cu roșii cu unt, Biban de mare la grătar cu roșii prăjite și sparanghel, și Roșii cu ghimbir, lămâie și Chile.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar, combinați ghimbirul, ardeii iute și un vârf de sare și lăsați-l într-o pastă. Se amestecă 2 linguri de ulei și se transferă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați peștele pe o suprafață de lucru, cu pielea în jos. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 3 tăieturi lungi și superficiale peste Bob în fiecare file. Frecați peștele peste tot cu jumătate din pasta de ghimbir-chile, lucrând o parte din el în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Transferați peștele într-un platou, acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră sau peste noapte. Puneți la frigider pasta rămasă de ghimbir-chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Aranjați feliile de roșii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt; uscați blaturile. Periați ușor o tigaie antiaderentă cu ulei și puneți-o la foc moderat. Condimentați peștele cu sare și adăugați-l în tigaie, cu pielea în sus. Grătiți peștele la foc moderat până când este auriu și crocant pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele, reduceți focul la moderat și gătiți până când peștele este gătit și carnea începe să se descuameze, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați peștele într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Ștergeți tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Ungeți roșiile cu pasta rămasă de ghimbir-chile, condimentați cu sare și gătiți în tigaia la grătar la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
8
Serviți peștele cu roșiile și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Recomandare de vin: acest fel de mâncare are o mușcătură de ghimbir-chile potrivită cel mai bine cu o tartă Bordeaux Blanc pe bază de Sauvignon Blanc, cum ar fi capota Chteau din 1998 Entre-Deux-Mers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista