Gheață Pepene Verde

Gheață Pepene Verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Gheața de pepene verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pepene verde, miere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Watermelon FROS 4-pepene verde congelat și vin roșu, Pepene verde-arbust de menta cu pepene verde, și Salată de pepene verde cu vinetă de pepene verde.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Presărați gelatina peste apă și lăsați să se înmoaie timp de 2 minute. Cuptorul cu microunde la maxim 40 de secunde, apoi amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Lăsați să stea din nou încă 2 minute și amestecați până se omogenizează.
4
Puneți o cană de pepene verde cubat în vasul unui blender împreună cu sucul de lămâie și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pepene VerdePepene Verde
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se toarnă gelatina topită și se procesează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
6
Adăugați pepene verde o ceașcă la un moment dat, procesând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
7
Se toarnă amestecul într-un vas pătrat de 8x8 inch.
8
Puneți în congelator și înghețați până aproape ferm.
9
Transferați într-un castron răcit, apoi bateți cu un mixer electric până când amestecul este pufos și roz aprins. Scoateți în vasele de servire, apoi reveniți la congelator și congelați până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Scoateți din congelator cu 15-20 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista