Gheață De Mure
Blackberry Ice este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, Pâine prăjită franceză de mure umplută cu Topping de mure, și Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de apă și zahăr într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare timp de 2 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu.
Se toarnă într-un blender.
Adăugați murele și ingredientele rămase; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-un castron și se aruncă solidele.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci; acoperiți și congelați 45 de minute. Amestecați amestecul de mure cu o furculiță la fiecare 45 de minute până când este complet înghețat și noroios (aproximativ 3 ore).
Scoateți amestecul de mure din congelator; răzuiește cu o furculiță până devine pufos.