Gheață De Designer Fără Lactate
Popsicles de designer fără lactate este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 109 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, cremă de lapte de nucă de cocos vanilie fără lactate, lapte de nucă de cocos cultivat fără lactate Pina colada și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gheață De Nucă De Cocos Portocalie Fără Lapte Fără Zahăr, Popsicles de ciocolată cu nucă de cocos (fără lactate și zahăr!), și Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Și Înghețată {Fără Lactate Și Zahăr}.
Instrucțiuni
Combinați crema franceză de nucă de cocos cu vanilie și laptele de nucă de cocos cultivat Pina Colada și lingurați 3 linguri în fiecare matriță de gheață. Pentru a obține banda diagonală, puneți matrițele în congelator într-un unghi, poate sprijinite cu niște mazăre sau alte articole în congelator.Pulsați căpșunile în blender până când rămân bucăți mici și adăugați miere.
Se toarnă 2 linguri de piure de căpșuni în fiecare matriță, acoperind amestecul de căpșuni înghețat, sprijinindu-se în același unghi ca înainte până la îngheț.
Combinați prăjiturile sfărâmate și semințele de in măcinate cu untul topit.
Adăugați 1 lingură de amestec în fiecare matriță sau până se umple. Stai pe loc.