Gheare De Crab Fumurii, Untoase
Această rețetă face 5 porții cu 230 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rețetă De Gheare De Crab Dulce Și Acru, Gheare de Crab în sos de fasole neagră, și Gheare De Crab De Piatră Răcite Cu Sos De Muștar.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură cu fante și aruncați picăturile.
Topiți untul în tigaie; se amestecă usturoiul și ceapa verde. Gatiti, amestecand des, 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie, Worcestershire și ghearele de crab; gătiți 2 până la 3 minute sau până când este fierbinte. Se amestecă pătrunjelul și slănina.
Serviți imediat cu pâine franceză.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.