German Pfeffernusse
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Pfeffernusse German. Acest hor d ' oeuvre are 62 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 156. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, ienibahar măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Fursecuri Cu Condimente Germane (Pfeffern 6sse), Pfeffern 6sse (cookie-uri de condimente germane) #fbcookieswap, și Pfeffernusse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați sirop, apă fierbinte și următoarele 7 ingrediente; bate la viteză mică până se amestecă. Adăugați treptat 4 căni de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare.
Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid. Acoperiți și răciți 3 până la 4 ore.
Împărțiți aluatul în 8 porții; rulați fiecare porție într - o frânghie groasă de 1/2 până la 3/4 inci.
Tăiați frânghiile în lungimi de 1 inch și așezați-le la distanță de 2 inci pe foi de copt negrease.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Se rulează în zahăr pudră.