Georgia Pecan Pie

Georgia Pecan Pie
Reteta Georgia Pecan Pie ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, sirop de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Nuci Pecan Georgia, Tort Cu Nuci Pecan Georgia, și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
FACEȚI UMPLUTURA
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și pulsați de mai multe ori până când are dimensiunea mazărei mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Presărați apa cu gheață și pulsați doar până când firimiturile sunt umezite uniform. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru și adunați-o într-o minge. Aplatizați într-un disc, înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
FACEȚI UMPLUTURA
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria într-o rundă de 13 inci. Ușurați patiseria într-o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci și tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola sub ea însăși și sertizați decorativ. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
FACEȚI UMPLUTURA
9
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Bateți siropurile de porumb deschise și întunecate, untul și vanilia până se combină. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Turnați umplutura în coaja plăcintei și aranjați pecanele într-un model decorativ. Acoperiți marginea plăcintei cu benzi de folie și coaceți plăcinta timp de 50 de minute, sau până când crusta este aurie și umplutura este umflată, dar încă ușor jiggly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Scoateți benzile de folie și lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele de stepă se usucă Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista