Georgia Pecan Pie
Reteta Georgia Pecan Pie ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, sirop de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Nuci Pecan Georgia, Tort Cu Nuci Pecan Georgia, și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea și zahărul.
Adăugați untul și pulsați de mai multe ori până când are dimensiunea mazărei mici.
Presărați apa cu gheață și pulsați doar până când firimiturile sunt umezite uniform. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru și adunați-o într-o minge. Aplatizați într-un disc, înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria într-o rundă de 13 inci. Ușurați patiseria într-o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci și tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola sub ea însăși și sertizați decorativ. Se dă la frigider până când este ferm.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu zahărul și sarea.
Bateți siropurile de porumb deschise și întunecate, untul și vanilia până se combină. Se amestecă nucile pecan.
Turnați umplutura în coaja plăcintei și aranjați pecanele într-un model decorativ. Acoperiți marginea plăcintei cu benzi de folie și coaceți plăcinta timp de 50 de minute, sau până când crusta este aurie și umplutura este umflată, dar încă ușor jiggly.
Scoateți benzile de folie și lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.