Gem De Zmeură

Gem De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de zmeură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 744 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,05 USD pe porție. Un amestec de zahăr, apă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zmeura, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZmeurăZmeură
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute, amestecând ocazional.
3
Se amestecă apa și pectina într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
5
Se toarnă amestecul de pectină fierbinte peste zmeură; se amestecă 3 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
PectinăPectină
6
Puneți imediat lingura în recipientele congelatorului, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele containerelor; sigiliu.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau la congelator până la 6 luni. Decongelați gemul înghețat și amestecați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem

Echipamente

DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista