Gem De Vinete
Gemul de vinete ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 123 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de rozmarin de crenguță, coriandru, vinete globe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în 1/2-in.- felii groase, scor cu un cuțit paring într-un model tic-tac-toe pe ambele părți, și sezon cu aproximativ 1/2 linguriță. sare.
Lăsați să stea 10 minute, apoi ștergeți cu prosoape de hârtie.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Încălziți o tigaie mare la foc mare, 2 minute. Gătit în 2 loturi, rotiți în ulei (3 linguri. pe Lot) și așteptați 1 minut.
Adăugați felii de vinete într-un singur strat. Odată ce încep să se coloreze, întoarceți feliile și gătiți până când sunt fragede și aurii, încă 3 până la 4 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toacă vinetele grosier și se aruncă într-un castron mare cu boia, cayenne și 1 linguriță. sare. Se toacă cățelul de usturoi, se presară cu un vârf de sare și se pasează într-o pastă cu partea plată a cuțitului bucătarului.
Adăugați pastă în vinete împreună cu coriandru.
Blanch roșii în apă clocotită, 30 de secunde. Se răcește într-un castron cu apă cu gheață, apoi se strecoară piei. Roșiile de miez și tăiați fiecare pe jumătate orizontal. Strângeți semințele și pulpa într-o strecurătoare așezată într-un bol. Tăiați roșiile grosolan; adăugați suc în castron.
Încălziți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu, 2 minute. Rotiți în 1 lingură rămasă. ulei, adăugați rozmarin și chile și încălziți încă un minut.
Adăugați ceapa și saut până când ceapa este translucidă, 3 până la 4 minute.
Adăugați roșiile tocate și sucurile. Se condimentează cu 1/4 linguriță rămasă. sare și gătește până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 6 până la 8 minute.
Adăugați vinetele în tigaie, dați focul la mare și gătiți încă 6 până la 8 minute, amestecând des, până când se integrează bine și se blochează în textură.
Se servește la temperatura camerei.