Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Gemul de tort de morcovi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 92 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pectină lichidă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pectinei și zahărului într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pectină și reveniți la fierbere. Se amestecă zahărul; aduceți la fierbere completă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
Suc De Lămâie, Opțional
3
Se ia de pe foc.
4
Se toarnă în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Asigurați-vă cu capace. Se răcește și se păstrează la frigider până la 3 săptămâni.