Gem De Tort De Morcovi

Gem De Tort De Morcovi
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Gemul de tort de morcovi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 92 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pectină lichidă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pectinei și zahărului într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați pectină și reveniți la fierbere. Se amestecă zahărul; aduceți la fierbere completă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Se ia de pe foc.
4
Se toarnă în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Asigurați-vă cu capace. Se răcește și se păstrează la frigider până la 3 săptămâni.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista