Gem de smochine și ghimbir

Gem de smochine și ghimbir
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Gemul de smochine și ghimbir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție conține 83 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ghimbir cristalizat, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se răcește; se toarnă în recipiente etanșe.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Notă: puneți la frigider gemul de smochine și ghimbir în recipiente etanșe până la șase săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista