Gem De Scorțișoară De Piersici

Gem De Scorțișoară De Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de scorțișoară de piersici. O porție conține 179 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 35 de cenți pe porție. Dacă aveți scorțișoară, suc de lămâie îmbuteliat, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth, și Sirop De Piersici Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul și 1 cană de apă într-o oală largă, cu fundul greu. Tăiați aproximativ piersicile; se adaugă în oală. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când piersicile sunt fragede și abia încep să se descompună, 10 până la 30 de minute, în funcție de maturitate. Zdrobiți ușor amestecul cu un masher, lăsând câteva bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați zahăr și scorțișoară; gatiti, amestecand continuu, pana cand zaharul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare și fierbeți rapid, amestecând constant, până se îngroașă și în stadiul de gel (vezi mai jos), 20 până la 30 de minute. Îndepărtați orice spumă de sus și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Gem de oală în borcane de jumătate de halbă, lăsând 1/4 inch de spațiu pentru cap. Procesați timp de 10 minute folosind metoda apei fierbinți (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1
Când conservele ating acea consistență magică de jammy-tartinabilă, dar nu curgătoare-este considerată etapa de gel. Jam seturi la 104°.utilizați un termometru bomboane sau aceste indicii vizuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2
Urmăriți gemul în timp ce gătește. Bulele vor crește în dimensiune pe măsură ce stadiul gelului se apropie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
3
Ridicați niște gem cu o lingură de lemn și răsturnați-l înapoi în oală. Când se scurge în picături care se îngroașă într-o foaie plată înainte de a ieși din lingură, este un semn că gemul a ajuns în stadiul de gel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Puneți un pic de gem fierbinte pe o placă înghețată. Dă-i un minut, apoi împinge-l cu degetul. Dacă gemul rece se încrețește în timp ce îl împingeți, gemul dvs. a ajuns la stadiul de gel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
1
Nu vă lăsați intimidați: obținerea sigiliului potrivit pentru a menține alimentele proaspete este la fel de ușoară ca apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Pas
3
Puneți raftul într-o oală mare. Aranjați borcanele goale, cu partea deschisă în sus, într-un singur strat. (Aranjați un strat complet, chiar dacă intenționați să utilizați doar câteva, pentru a împiedica răsturnarea borcanelor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați apă rece în oală până când există cel puțin 2 centimetri de apă deasupra jantelor borcanelor. Puneți oala la foc mare, acoperiți-o și aduceți apa la fierbere. Puneți capacele, cu partea albă în jos, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Pasul pregătiți rețeta conform instrucțiunilor până la pasul de turnare (păstrați fierbinte până când este gata de pus în borcane). Reduceți căldura sub oală, astfel încât apa să fie fierbinte, dar să nu fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Pasul folosind clești de conservare, scoateți un borcan de apă fierbinte din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă peste capacele din vas. Puneți borcanul pe un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți încă 2 borcane, turnând apa înapoi în oală și puneți-le pe prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Pasul introduceți pâlnia în primul borcan. Puneți cu grijă mâncarea fierbinte în pâlnie, păstrând spațiul capului-distanța de la partea superioară a amestecului până la partea superioară a borcanului-indicată în rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
PolonicPolonic
10
Pasul glisați un instrument cu bule între amestec și interiorul borcanului pentru a elibera orice bule de aer, adăugând mai mult amestec, dacă este necesar, pentru a obține spațiul adecvat. Repetați cu mâncarea și borcanele rămase.
11
Pasul folosiți un prosop de bucătărie curat înmuiat în apă fierbinte pentru a curăța cu atenție marginea fiecărui borcan. Folosiți clești cu vârf moale, un dispozitiv de ridicare a capacului sau degetele pentru a prelua un capac din vas și a-l centra pe borcan. Înșurubați inelul de pe borcan cu vârful degetelor, având grijă să îl faceți suficient de strâns pentru a rămâne centrat, dar nu atât de strâns încât să nu obțineți o etanșare în vid. Repetați până când ați umplut borcanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Pasul folosiți clești de conservare pentru a coborî borcanele umplute în apă fierbinte. Asigurați-vă că borcanele sunt acoperite de 2 inci de apă. Acoperiți oala și reveniți la fierbere. Începeți să numărați timpul de procesare când apa fierbe. Când timpul a trecut, opriți focul, îndepărtați capacul oalei și lăsați borcanele să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Pasul folosind clești de conservare, scoateți borcanele pe o suprafață acoperită cu prosop.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
14
Lăsați să se odihnească 24 de ore. Pentru a testa sigiliile, scoateți inelele și împingeți ușor capacele. Dacă rămân pe loc, mâncarea poate fi păstrată în siguranță până la un an într-un loc răcoros și întunecat. Dacă capacele nu rămân pe loc, puneți la frigider borcanele și mâncați conținutul în curând.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista