Gemul de rubarbă de cireșe este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 250 de porții. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, cireșe bing, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este improvizabil. Încercați Gem De Piersici De Rubarbă, Gem De Cireșe, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați pectina și 1/4 cană de zahăr într - un 5-la 6-qt. iarbă. Se amestecă cireșele și rubarba, apoi sucurile de cireșe și lămâie și untul. Aduceți amestecul la fierbere rapidă la foc mare, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pectină
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați restul de 1 1/4 căni de zahăr. Întoarceți gemul la fierbere rapidă, amestecând. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Gem
3
Scoateți din căldură.
4
Puneți gemul în borcane rezistente la căldură și închideți cu capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
5
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, inversând borcanele ocazional pentru a distribui fructele. Păstrează, răcit, până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit