Gem de rubarbă de afine cu sirop de arțar

Gem de rubarbă de afine cu sirop de arțar
Gemul de rubarbă de afine cu sirop de arțar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 50. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână afine, pectină universală pomona, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 188 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, Clătite de afine cu sirop de arțar de afine, și Sirop De Afine De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti zaharul si pectina intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați rubarba și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe doar până când rubarba se descompune, 10 până la 12 minute. Între timp, piure afine într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Măsurați 2 căni de rubarbă înăbușită (rezervați orice rubarbă suplimentară pentru o altă utilizare). Întoarceți 2 căni de rubarbă și afinele curățate în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați suc de lămâie, apă de calciu, unt, băț de scorțișoară, anason stelat și fasole de vanilie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați siropul de arțar și amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
PectinăPectină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți oala de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Îndepărtați și aruncați anasonul stelat, bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Revista