Gem de prune prăjite și Verbena de lămâie

Gem de prune prăjite și Verbena de lămâie
Gemul de prune prăjite și Verbena de lămâie este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 50 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 45 calorii. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de zahăr granulat, suc de la 1 la 2 lămâi, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sorbet De Prune Cu Cremă De Verbena Cu Lămâie, Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, și Salată de fructe prăjite cu Verbena de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele de verbena din tulpini și puneți frunzele într-un recipient etanș cu 1 cană de zahăr. Se lasă să stea cel puțin peste noapte și până la câteva săptămâni pentru a infuza aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F și pregătiți Conservatorul de apă clocotită. Sterilizați 6 borcane cu jumătate de halbă fierbându-le timp de zece minute. Spălați capacele și inelele și aduceți la foc mic într-o cratiță separată, mică, cu apă. Opriți focul și lăsați borcanele, capacele și inelele să stea în apă fierbinte până când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Spălați și sfărâmați prunele, îndepărtând gropile. Aruncați sferturile de prune cu zahăr infuzat și frunze de verbena și întindeți într-un singur strat pe o tigaie. Prăjiți, neacoperit, până când prunele s-au înmuiat și au început să elibereze suc, aproximativ 30 de minute..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Când prunele și verbena au terminat de prăjit, așezați-le într-o cratiță cu fundul greu sau într-un cuptor olandez, împreună cu suc de lămâie. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați împreună zahărul rămas și pectina într-un castron mic, apoi amestecați amestecul în cuptorul olandez și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand amestecul Inregistreaza 220 F pe o bomboana sau un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
PectinăPectină
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Opriți focul și îndepărtați orice spumă cu o lingură. Puneți gemul în borcane pregătite, lăsând un sfert de centimetru de spațiu pentru cap. Ștergeți jantele capacelor borcanului cu o bucătărie curată sau un prosop de hârtie și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
PolonicPolonic
6
Așezați borcanele sigilate înapoi în fierbătorul de conserve. Când se adaugă toate borcanele, asigurați-vă că nivelul apei curăță capacele borcanului cu cel puțin un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și, la foc mare, aduceți apa înapoi la fierbere. Odată ce apa fierbe, setați un cronometru timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
8
După 10 minute, opriți focul și lăsați borcanele să stea în apă timp de f5minute suplimentare. Apoi, folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, scoateți borcanele într-un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Odată ce borcanele au ajuns la temperatura camerei, îndepărtați inelele și testați dacă toate capacele s-au sigilat corect. Dacă nu s-au sigilat, păstrați-le în frigider. Etichetați și depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista