Gem De Pere De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de pere de ciocolată. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 735 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 89 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie din 2 lămâi, pere, pectina universală a pomonei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și bateți pentru a amesteca.
Curățați, miezuiți și tocați perele.
Transferați-le într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt curățate grosier, aproximativ 10 impulsuri.
Combinați perele, sucul de lămâie, amaretto, apa de calciu și extractul de migdale (dacă se utilizează) într-o cratiță mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul la fierbere completă. Se fierbe timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului. Se amestecă ciocolata până se topește și se omogenizează.
Puneți dulceața fierbinte în borcane fierbinți și curate. Pentru a păstra gemul, procesați-l într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Gemul conservat se va păstra până la un an pe raft. În caz contrar, păstrați borcanele la frigider până la două luni.