Gem De Pere De Ciocolată

Gem De Pere De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de pere de ciocolată. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 735 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 89 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie din 2 lămâi, pere, pectina universală a pomonei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Curățați, miezuiți și tocați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Transferați-le într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt curățate grosier, aproximativ 10 impulsuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați perele, sucul de lămâie, amaretto, apa de calciu și extractul de migdale (dacă se utilizează) într-o cratiță mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul la fierbere completă. Se fierbe timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului. Se amestecă ciocolata până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Puneți dulceața fierbinte în borcane fierbinți și curate. Pentru a păstra gemul, procesați-l într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Gemul conservat se va păstra până la un an pe raft. În caz contrar, păstrați borcanele la frigider până la două luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista