Gem De Pecan

Gem De Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de Pecan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de oțet de cidru de mere, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici De Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați nucile pecan, zahărul alb, zahărul brun, sarea, ghimbirul, scorțișoara, untul și oțetul de cidru. Gatiti la foc mediu, pana cand zaharul s-a dizolvat si amestecul este bine amestecat. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
GhimbirGhimbir
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați în borcane sterile și refrigerați.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista