Gem de ceapa rosie si Tartlets Gorgonzola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 105 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Tartule De Ceapă, și Tartele Cu Gem De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Sotati ceapa si usturoiul in ulei de masline la foc mediu, 20 de minute. Se amestecă următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți la foc mic. Gatiti 5 minute, pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați cochilii phyllo pe tigaie; lingură 1/2 linguriță Gorgonzola în fiecare. Se acoperă cu 1 linguriță de gem.