Gem De Ceapă
Gemul de ceapă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, zahărul brun ferm ambalat, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, coaja de lămâie, ghimbirul și 1/2 linguriță de sare și gătiți până când ceapa începe să devină translucidă, aproximativ 5 minute
Adăugați coriandrul, 1/4 cană de zahăr brun și jumătate de suc de lămâie și întoarceți focul la minim. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa incepe sa se gateasca si lichidul se evapora, aproximativ 15 minute.
Adăugați 1/3 cană de apă la fiecare 10 minute și continuați să gătiți până când ceapa este groasă și maro aurie, aproximativ 55 de minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr brun și sucul de lămâie și se gătește până se topește zahărul brun, încă 3 până la 5 minute. Condimentează după gust.