Gem De Ceapă

Gem De Ceapă
Gemul de ceapă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, zahărul brun ferm ambalat, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, coaja de lămâie, ghimbirul și 1/2 linguriță de sare și gătiți până când ceapa începe să devină translucidă, aproximativ 5 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați coriandrul, 1/4 cană de zahăr brun și jumătate de suc de lămâie și întoarceți focul la minim. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa incepe sa se gateasca si lichidul se evapora, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CoriandruCoriandru
CeapăCeapă
4
Adăugați 1/3 cană de apă la fiecare 10 minute și continuați să gătiți până când ceapa este groasă și maro aurie, aproximativ 55 de minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr brun și sucul de lămâie și se gătește până se topește zahărul brun, încă 3 până la 5 minute. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
ApăApă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista