Gem de Bourbon, piersici și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de Bourbon, piersică și ghimbir. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Bourbon Cu Piersici De Ghimbir, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați piersicile, zahărul și ghimbirul. Gatiti timp de 10 minute, amestecand la fiecare cateva minute.
Se toarnă bourbonul, sucul de lămâie și coaja. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă la fiecare câteva minute pentru a preveni arderea. Se amestecă sarea. A se păstra la frigider până la 1 lună.