Gem De Boabe De Rubarbă

Gem De Boabe De Rubarbă
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și condiment prietenos cu fodmap? Gemul de boabe de rubarbă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 1063 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 79 de fani. Un amestec de umplutură de plăcintă cu afine, amestec de jeleu de zmeură, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gem De Piersici De Rubarbă, Gem De Cireșe, și Plăcintă Cu Boabe De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați umplutura de rubarbă, zahăr și afine într-un vas mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe timp de 10 minute mai mult. Se amestecă amestecul de gelatină uscată până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu AfineUmplutură De Plăcintă Cu Afine
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați în borcane sterile sau căzi frigorifice și răciți. Congelați orice gem pe care nu intenționați să îl utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista