Gelato de ciocolată-scorțișoară cu bucăți de caramel
Gelato de ciocolată-scorțișoară cu bucăți de caramel este un fără gluten desert. Această rețetă servește 3. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 802 calorii. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Homemade Skor (Toffee Bits) Ciocolată Caldă, Fursecuri de pâine scurtă ale lui Ruth cu bucăți de caramel cu ciocolată cu lapte, și Toffee Bits Cheesecake.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și sarea într-o cratiță medie grea până la amestecare. Adăugați treptat 1/4 cană de lapte, amestecând până se dizolvă amidonul de porumb.
Bateți în restul de 1 3/4 căni de lapte.
Bateți la foc mediu-mare până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți cu 1 minut mai mult, șoptind ocazional.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată.
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți până se topește și se omogenizează.
Transferați baza de gelato într-un castron mediu.
Așezați vasul peste vasul mare umplut cu gheață și apă și răciți, amestecând des, aproximativ 30 de minute.
Procesați baza de gelato în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului, adăugând caramel în ultimul minut de agitare.
Transfer în container; capac. Congelați cel puțin 3 ore și până la 2 zile.