Gelatină Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gelatina portocalie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți gelatină, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 36%. Încercați Gelatina cu condimente portocalii a mamei, Gelatină Portocalie Cremoasă, și Gelatină Portocalie De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, înmuiați gelatina în apă rece timp de 5 minute.
Se adaugă apă clocotită, amestecând până se dizolvă gelatina.
La 3 linguri de suc de portocale adăugați coaja de portocală și lămâie; se lasă deoparte 5 minute.
Strecurați coaja din sucul de portocale și aruncați coaja. La gelatină se adaugă tot sucul de portocale, zahărul, sucul de lămâie și sarea. Se amestecă până se amestecă bine și se lasă deoparte să se răcească.
Se toarnă amestecul răcit într-o matriță cu 4 căni care a fost clătită în apă rece. Acoperiți și refrigerați pentru a se congela.