Gelatină Divinitate

Gelatină Divinitate
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Divinitatea gelatinei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 170 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Divinitate, CR Inquifme Divinity, și Divinitate.

Instrucțiuni

1
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13 inci și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă doar pentru a se amesteca, apoi se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
4
Între timp, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Se presară în pulberea de gelatină și se continuă biciuirea până se formează vârfuri atunci când bătăile sunt oprite și ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
6
Când siropul atinge temperatura, se toarnă într-un flux subțire în amestecul de albus de ou, amestecând constant la viteză mică. Creșteți la viteză mare odată ce siropul este înăuntru și bateți până când bomboanele sunt rigide și își pierd luciul. Îndoiți nucile și întindeți-le în tigaia pregătită. Se lasă să stea până se întărește, apoi se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SiropSirop
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista