Gelatină De Piersici Turnată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gelatina de piersici turnată. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, gelatină portocalie, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gelatină De Zmeură Turnată, Salată De Gelatină De Piersici-Afine, și Margaritas Turnate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți piersicile, rezervând suc; adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană.
Așezați piersicile într-un blender. Acoperiți și procesați până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, nucșoara și amestecul de suc rezervat. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă piureul de piersici.
Se toarnă într-o matriță cu 3 căni acoperită cu spray de gătit. Se dă la frigider până se fixează. Chiar înainte de servire, desfaceți-o pe o farfurie de servire.