Gelatine de struguri și flori de soc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gelatinele de struguri și flori de soc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 106 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Un amestec de flori de soc, gelatină, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Struguri-Elderflower Fizz, Gel de struguri și flori de soc, și Gel de struguri și flori de soc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gelatinele pot fi refrigerate până la 2 zile.
Presărați gelatina peste apă într-un castron mic.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când amestecul este spongios.
Așezați vasul într-o tigaie mică cu apă clocotită. Se amestecă constant amestecul de gelatină până se topește.
Se amestecă 2 căni de apă călduță, lichiorul și gelatina dizolvată împreună într-o ceașcă mare de măsurare până se combină. Împărțiți între patru pahare de desert de 8 oz (240 ml). Dați la frigider cel puțin 3 ore, până când este setat. Completați fiecare cu o bucată de frișcă și niște struguri și serviți răcit.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;