Gel de struguri și flori de soc
Gelul de struguri și flori de soc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 191 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de presă de flori de soc, gelatină, suc de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Gel de struguri și flori de soc, Gel de struguri și flori de soc, și Struguri-Elderflower Fizz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de suc de struguri și zahăr într-o cratiță mică și presărați cu gelatină.
Lăsați gelatina să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Gatiti la foc moderat, amestecand usor ocazional, doar pana se dizolva zaharul si gelatina.
Se ia de pe foc și se amestecă presa de flori de soc, colorantul alimentar și sucul de struguri rămas.
Se toarnă într-o matriță de 5 căni și se răcește, acoperită, până la fermitate, cel puțin 8 ore.
Scufundați mucegaiul în apă fierbinte câteva secunde, apoi inversați o placă peste gel corrode și rotiți gelul corrode pe placă.
* Gel corkule poate fi răcit (în matriță) până la 2 zile.