Gazpacho Verde Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho Verde ușor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți crenguțe de coriandru, oțet de vin de orez, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gazpacho Verde, Gazpacho Verde, și Gazpacho Verde.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt castravetele, ceapa roșie, ardeii grași verzi și tomatillos cu mâna. În mod ideal, zarurile vor fi destul de fine, dar textura depinde în întregime de dvs.
Așezați amestecul tăiat cubulețe într-un castron mare de servire sau ulcior. Scoateți puțin mai mult de jumătate din aceste legume în vasul unui robot de bucătărie echipat cu accesoriul lamei.
Adăugați tot avocado tocat și rulați mașina până când se obține un piure gros și neted. Răsturnați piureul înapoi în vasul de servire cu restul de legume tăiate cubulețe.
Adăugați oțetul de vin de orez și sosul verde Tabasco; se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper alb.Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 3 zile.
Se servește răcit cu un strop de ulei de măsline (opțional) și coriandru ca garnitură.