Gazpacho galben de roșii în cupe de castraveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho de roșii galbene în căni de castraveți. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $8.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii, oțet de orez nesezonat, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Încercați Gazpacho De Roșii Galbene, Gazpacho De Roșii Galbene Cu Ulei De Coriandru Și Avocado, și Gazpacho de roșii-castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul, scallionul, roșiile și ardeii grași într-un robot de bucătărie; pulsează până când legumele sunt bucăți mici tocate.
Adăugați oțet de orez, sare kosher și piper negru; rece.
Tăiați castraveții transversal în bucăți de 1 inch; folosiți un pepene galben pentru a face cupe mici (aveți grijă să nu străpungeți fundul castraveților). Lingurați gazpacho în căni de castraveți; servi.