Gazpacho cu piersici și roșii cu iaurt de castraveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho cu piersici și roșii cu iaurt de castraveți. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 147 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 2 cepe, roșii, garnituri: bucăți de arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gazpacho Organic Cu Piersici, Castraveți Și Roșii Aurii, Gazpacho de roșii-castraveți, și Gazpacho Cu Castraveți De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Trimestrul 4 piersici și 2 roșii. Procesați piersicile și roșiile sferturi și următoarele 2 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Se toacă piersica și roșiile rămase. Se amestecă în amestec piure. Condimentează cu sare kosher și piper alb proaspăt măcinat după gust. Acoperiți și răciți 1 oră.
Între timp, combinați castravetele și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Condimentează cu sare kosher și piper alb proaspăt măcinat după gust. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore. (Răcirea poate estompa condimentul, așa că poate fi necesar să adăugați mai multă sare și piper înainte de servire.)
Gazpacho oală în boluri. Lingură amestec de castraveți peste gazpacho.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță. ulei de măsline extravirgin.