Gazpacho cu pepene verde
Ai nevoie de un aperitiv ovovegetar fără gluten și lacto ? Gazpacho cu pepene verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 113 calorii . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de mentă, roză, pepene verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru vara . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de lingură de 42% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt gazpacho cu cremă de avocado , Gazpacho cu roșii groase și Gazpacho mare .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul și apa. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 2-3 minute sau până când zahărul se dizolvă, amestecând din când în când.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Lucrând în loturi dacă este necesar, puneți amestecul de zahăr, pepene verde, miere de miere, menta, sucul de lămâie și sarea într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până la omogenizare. Se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Combinați smântâna și zahărul.
Ornați fiecare porție cu topping.