Gazpacho cu fructe de piatră cu scoici

Gazpacho cu fructe de piatră cu scoici
Gazpacho cu fructe de piatră cu scoici ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 185 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Scoici de mare înnegrite peste nisip măcinat cu piatră cu vanilie Beurre Blanc, și Plăcintă Cu Fructe De Piatră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați piersicile, prunele, pepenele verde, usturoiul, șalotele și oțetul în Vitamix, blender sau robot de bucătărie. Procesați la mare până când este neted și cremos, apoi reduceți viteza și stropiți în 1 cană de ulei de măsline până se încorporează complet. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte să se răcească la frigider. Mergeți mai departe și răciți 4 boluri de supă de sticlă în timp ce sunteți la el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pepene VerdePepene Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PrunePrune
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 325. Când gazpacho-ul este răcit, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentați cu generozitate scoicile cu sare și piper. Odată ce uleiul de măsline alunecă ușor peste tigaie, așezați cu grijă scoicile în tigaie și căutați până se rumenesc. Îmi place ca scoicile să fie abia gătite, așa că caut doar o parte. După aproximativ 2 minute pe plită, puneți întregul kit și caboodle în cuptor, fără a răsturna scoicile; vor avea nevoie de 2-3 minute în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
GazpachoGazpacho
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Umpleți fiecare bol de supă răcit cu o porție generoasă de gazpacho și cuibăriți câte o scoică în fiecare bol, arsă cu fața în sus. O stropire de piper Espelette și crenguțe și flori de cimbru și un strop de ulei de măsline fructat este tot ce ai nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GazpachoGazpacho
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Retipărit cu permisiunea de la Seamus Mullen ' s Hero Food de Seamus Mullen, Editura Andrews McMeel din 2012
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista