Gazpacho cu fructe de piatră cu scoici
Gazpacho cu fructe de piatră cu scoici ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 185 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Scoici de mare înnegrite peste nisip măcinat cu piatră cu vanilie Beurre Blanc, și Plăcintă Cu Fructe De Piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piersicile, prunele, pepenele verde, usturoiul, șalotele și oțetul în Vitamix, blender sau robot de bucătărie. Procesați la mare până când este neted și cremos, apoi reduceți viteza și stropiți în 1 cană de ulei de măsline până se încorporează complet. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte să se răcească la frigider. Mergeți mai departe și răciți 4 boluri de supă de sticlă în timp ce sunteți la el.
Preîncălziți cuptorul la 325. Când gazpacho-ul este răcit, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentați cu generozitate scoicile cu sare și piper. Odată ce uleiul de măsline alunecă ușor peste tigaie, așezați cu grijă scoicile în tigaie și căutați până se rumenesc. Îmi place ca scoicile să fie abia gătite, așa că caut doar o parte. După aproximativ 2 minute pe plită, puneți întregul kit și caboodle în cuptor, fără a răsturna scoicile; vor avea nevoie de 2-3 minute în cuptor.
Umpleți fiecare bol de supă răcit cu o porție generoasă de gazpacho și cuibăriți câte o scoică în fiecare bol, arsă cu fața în sus. O stropire de piper Espelette și crenguțe și flori de cimbru și un strop de ulei de măsline fructat este tot ce ai nevoie.
Retipărit cu permisiunea de la Seamus Mullen ' s Hero Food de Seamus Mullen, Editura Andrews McMeel din 2012