Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gazpacho cu creveți de lămâie-usturoi. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 260 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Risotto Gazpacho cu creveti de usturoi, Gazpacho Cu Creveți De Boia La Grătar Și Crutoane De Usturoi, și Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 8 roșii de struguri în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
2
Combinați roșiile sferturi, 1/4 cană de castraveți, 1/4 cană de ardei gras și 1/4 cană de ceapă într-un castron mic; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Combinați roșiile de struguri rămase, restul de 1 1/4 căni de castraveți, restul de 3/4 cană de ardei gras, restul de 1/2 cană de ceapă, 2 linguri de ulei, oțet, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, căței de usturoi și conserve de roșii într-un robot de bucătărie; pulsează până aproape neted sau până la consistența dorită. La frigider 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați restul de 1 lingură de ulei, suc, usturoi tocat, restul de 1/4 linguriță de piper, restul de 1/8 linguriță de sare și creveți într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați amestecul de creveți în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand se face, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 5 creveți și 1/4 cană amestec de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®