Gazpacho con Callos de Hacha

Gazpacho con Callos de Hacha
Gazpacho con Callos de Hacha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 847 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți castraveți, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare sunt Tocană De Bou Tripa (Callos), Cum se gătește: calos, tripă de vită și tocană de picioare, și Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până la piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri împotriva strecurătorului pentru a stoarce sucul; aruncați solidele. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Așezați pâinea, cu unt în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Întindeți crutoanele cu brânză de capră; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrutoaneCrutoane
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați scoici. Saut 2 minute sau până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Supă de ladă în 4 boluri; top cu un cruton de brânză de capră. Împărțiți scoicile uniform peste crutoane. Sus cu mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista