Gazpacho con Callos de Hacha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 847 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți castraveți, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare sunt Tocană De Bou Tripa (Callos), Cum se gătește: calos, tripă de vită și tocană de picioare, și Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până la piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri împotriva strecurătorului pentru a stoarce sucul; aruncați solidele. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
4
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați pâinea, cu unt în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Coaceți 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
7
Întindeți crutoanele cu brânză de capră; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Crutoane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați scoici. Saut 2 minute sau până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Supă de ladă în 4 boluri; top cu un cruton de brânză de capră. Împărțiți scoicile uniform peste crutoane. Sus cu mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați