Gazpacho con Callos de Hacha

Gazpacho con Callos de Hacha
Gazpacho con Callos de Hacha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 847 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți castraveți, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare sunt Tocană De Bou Tripa (Callos), Cum se gătește: calos, tripă de vită și tocană de picioare, și Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până la piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri împotriva strecurătorului pentru a stoarce sucul; aruncați solidele. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați pâinea, cu unt în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Întindeți crutoanele cu brânză de capră; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrutoaneCrutoane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați scoici. Saut 2 minute sau până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Supă de ladă în 4 boluri; top cu un cruton de brânză de capră. Împărțiți scoicile uniform peste crutoane. Sus cu mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista