Gazpacho Aspic
Gazpacho Aspic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 40 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cub de bouillon de vită, conserve de roșii, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere, Aspic De Caise, și Jeleu Aspic.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva gelatina si cubul de bulion.
Se amestecă restul de 1 cană de apă, suc de lămâie și sos fierbinte; se răcește până când amestecul are consistența albușului de ou neînvins.
Se amestecă roșiile și următoarele 3 ingrediente; lingură în 6 forme ușor unse cu 1/2 cană. Se răcește până se întărește.
Desfaceți pe o farfurie de servire căptușită cu salată; dollop fiecare cu maioneză, dacă doriți.