Gazpacho este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 137 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1816 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-un castron mare. Folosiți un blender de imersie sau amestecați în loturi, până la netezimea dorită. Preferăm gazpacho-ul nostru oarecum gros, așa că pulsăm doar de câteva ori în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gazpacho
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
3
Așezați într-un recipient nereactiv (roșiile sunt acide) pentru a le depozita. Se răcește câteva ore sau peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Albarino, Manzanilla Sherry și Verdejo sunt alegeri excelente pentru Gazpacho. Deși se spune că gazpacho este o pereche dificilă, toate aceste vinuri spaniole pot funcționa. Amestecul Terras Gaudan O Rosal Albarino cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.